Facebook

Gépjármű kereső

Keresett kifejezés:
Kategória:

Típus:
Extrák:Kapcsolat

Üzemeltető:

Bo-Ma Expert Kft.
Székhely:
 
1173 Budapest Kasza utca 1
Iroda:
 
1173 Budapest Kasza utca 1
Adószám: 

27101128-2-42

E-mail:

bomaexpert@gmail.com

Telefon:

+3630 438 55 35

Nyitvatartás
Hétfő-Péntek-ig: 
8.00 - 16.00

Rólunk

Autókölcsönzőnk Budapesten a XVII. kerület szívében újonnan megnyitott telephelyén várja a régi és új ügyfeleit szakszerű és segítőkész kiszolgálással.

Budapesti telephelyünkön lévő autóparkunkat folyamatosan fejlesztjük, bővítjük, hogy ügyfeleink minden igényét ki tudjuk elégíteni az autókölcsönzés, autóbérlés tekintetében. Legyen szó egy családi nyaralásról, ahol az öt személyes autónk kicsinek bizonyul vagy a költözéshez szükséges furgonról, autóink közül minden élethelyzetre megtalálja Önnek és családjának a legmegfelelőbbet.

Szakértőink segítenek Önnek az élethelyzethez, eseményhez igazodó legjobb ár-érték arányú gépjármű kiválasztásában. CarRealtor Autókölcsönző kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a járműpark, műszakilag, esztétikailag kitűnő állapotban legyen. Kiemelkedő figyelmet biztosítunk az autóink műszaki állapotának és a tisztaságnak, hogy bérlőink mindig a megszokott magas minőségben tudják bérbe venni a kiválasztott gépjárművet.

CarRealtor Autókölcsönző tudása legjavával biztosítja ügyfeleinek teljes körű kiszolgálását az autókölcsönzés, autóbérlés teljes folyamata során, hogy a bérleti idő végén ügyfeleink elégedetten távozzanak.

Várjuk meglévő és új ügyfeleinket telephelyünkön vagy keressen minket az elérhetőségeink egyikén, hogy megtalálják Önöknek a megfelelő bérlési opciót autókínálatunkból, hiszen bármikor adódhat olyan élethelyzet, hogy egy megbízható autókölcsönzőre van szüksége.